Május első hétvégéje

Május első igazi hétvégéje, ami kellően nyári ahhoz, hogy a szabadban töltsük a szombatot. A vasárnapot viszont mindenki töltse az anyukájával, aki teheti!

Óbuda napja

Budapest egyik legrégibb és legszebb városrésze Óbuda, ami évek óta nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepli magát. Nagy sztárok, rengeteg kultúra és gasztró. Részletek a korábbi cikkünkben:

Óbuda napja – május 3-5.

Dunai Regatta

A Dunai Regattán egyetemi sárkányhajós és evezős csapatok mérik össze erejüket a Duna legszebb budapesti szakaszán, a Parlament és a BME között. A vízi versenyek mellett a szárazföldön látványos cheerleader show, számos sportprogram, a Sound of the University tehetségkutató döntője, valamint szuper hazai bandák és dj-k bulija vár egészen hajnalig!

A teljes programért kattints a képre!

Tattoo Majális

Május 5-én debütál a Tattoo Majális! A Tetoválók Szakmai És Érdekvédelmi Egyesületenek első tetoválóexpóján sörfesztivál, koncertek, és egyéb színes betétprogramok (A Nagy Szakállverseny, vetélkedők stb.) várják majd a látogatókat. Ezen a napon közel 100 művész 20% kedvezménnyel tetovál a Dürlinben.

Jegyinfók és részletek kattintás után!

Budaörs fesztivál 2018

A budai oldal déli végén is tartanak egy városnapokat. Ugyan Budaörs nem budapesti városrész, de annyira közel van, hogy semmi nem tarthat vissza senkit egy laza fesztiválozástól.

Részletek a Facebookon

Budafoki Pincejárat

Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley, vagy borászatok mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék nemcsak borászatoknak, hanem vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.

Pincejárat legközelebb május 5-én szombaton a “Sváb nemzetiségi programok” jegyében kerül megrendezésre.

Részletes programért kattints ide.

Budapest Park nyitóhétvége

Végre nyit a Park!

Nagy-Szín-Pad!

Ma kezdődik a Nagy-Szín-Pad!