Újra kapitány lett SpongyaBobból - Socfest

Újra kapitány lett SpongyaBobból

Olvasási idő: 2 perc

A Nickelodeon újra lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy mesés hajóúton vehessenek részt kedvenceikkel, Spongyabobbal és Dórával, a felfedezővel. Újra kifut a gyerekcsatorna Dunán közlekedő nyári hajója, és augusztus minden vasárnapján különleges programokkal várja a látogatókat.

Ahogy már megszokhattuk, ismét a felhőtlen szórakozásé a fedélzet a népszerű gyerekcsatorna, a Nickelodeon rendezvényhajóján. A közönség számára garancia SpongyaBob hajója, a szervezők minden alkalommal gazdag programmal készülnek: óriás memóriajátékkal, Csőrös Harvey labirintussal, lufikkal és arcfestéssel várják a látogatókat. A kétórás hajóúton találkozhatnak a gyerekek a kedvenc mesehőseikkel, a kicsit naiv, de jószívű SpongyaBobbal, és a mindig segítőkész, a kicsiket az angol nyelv rejtelmeibe beavató Dórával, de segíthetnek Csőrös Harvey-nak a labirintusban, és közös fényképeket is készíthetnek a világhírű rajzfilmkarakterekkel.

nickelodeon_sombaloghedina_169

A csatorna számára kiemelten fontos a tanító jellegű tartalom, így a műsorokhoz hasonlóan a hajó fedélzetén is nagy hangsúlyt kap a játszva tanítás: a kicsik felkészülhetnek az iskolára Dórával, vagy a környezetvédelemmel kapcsolatban bővíthetik tudásukat. Ezen kívül különböző kézműves foglalkozások várják a gyerekeket, de lufihajtogató és arcfestő is a rendelkezésükre áll majd, hogy teljesítse kívánságaikat.

A vasárnaponként a Batthyány téri Silverline kikötőből induló hajót könnyű lesz felismerni az orrán található nagyméretű SpongyaBob figuráról. A sok izgalmas és foglalkoztató program mellett gyerekkoncertek is várják az érdeklődőket: a Farkasházi Réka és a Tintanyúl csapata ezúttal trióban zenél, illetve a Nefelejcs Bábszínház és Rutkai Bori és bandája is fellép majd.

A nagy melegre való tekintettel a szervezők finom és egészséges finomságokkal is készülnek, Piroska szörp és Jono Yogo kóstoló várja az utasokat, az út végén pedig minden gyerek ajándékot kap: egy Nickelodeon vízipisztolyt.

Beszállás: 9.30-tól, érkezés várhatóan 12 órakor

Jegyet elővételben és a helyszínen is lehet vásárolni, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes előre helyet foglalni.

Bővebb információk itt találhatóak: www.nickelodeon.hu

Jegyvásárlás: http://ticket.silver-line.hu/shop/nickelodeon-hajo/