Légy a Balaton Sound sztár DJ-je! - Socfest

Légy a Balaton Sound sztár DJ-je!

Olvasási idő: 2 perc

strongbowl 2A hazánkban is egyre népszerűbb cider, a Strongbow igazi italkülönlegességgel lepte meg a magyar fogyasztókat. A mézes alma ízvariáns csak itthon lesz kapható. Az új termék bevezetésének tiszteletére a márka DJ-versenyt hirdet. A feladat: a mézes alma íz zenébe álmodása. A győztes a Balaton Soundon is felléphet.

A hazai fogyasztók édesebb ízre vágytak, az angol cidermesetereknek pedig a mézes alma íz ugrott be, egy 1940-es évekbeli amerikai jazz dal hatására. Ez adta az inspirációt a 2013-as AppleHoney című szám megszületéséhez, majd hazánk 3 neves lemezlovasa – Julia Carpenter, Chris Lawyer (Bricklake) és Bergi (Compact Disco) – is megalkotta saját remixét.Strongbow julia

A Strongbow azonban továbbra is keresi az íz ihlette, zenébe öntött, friss gondolatokat, így a Magyar DJ Szövetséggel közösen pályázatot hirdetnek kezdő, félprofi és profi lemezlovasok számára, hogy az AppleHoney számra készítsék el saját mixüket. Jelentkezz te is!

A dal zenesávjait, valamint a pályázat részleteit megtalálhatod a www.strongbowmusic.hu weboldalon. Jelentkezni már lehet, a mixek feltöltési határideje pedig 2013. június 14.  A tracket akár az oldalon is elkészítheted, különösebb szaktudás vagy programok nem szükségesek a nevezéshez. A DJ Szövetség mentorálással, tanácsadással is támogat, ha pedig győzöl, a Balaton Sound egyik keverőpultja mögött találhatod magad a The Prodigy, vagy az Above and Beyond tagjaival, Aviciivel, netán Armin Van Buurennel. Miután a sztár DJ meghallgatta a dalodat, felkerülhet az Applehoney kislemezre és egy, a nyár legjobb slágereit tartalmazó válogatásra, így juttatva el akár több ezer emberhez a zenédet.

balatonsoundA csak természetes alapanyagokból álló, frissítő ízű, 5% alkoholtartalmú prémium alma cider valódi méz hozzáadásával készül, ízfokozók nélkül. Titkát a szakemberek immár az ötödik generáció óta örökítik tovább. Az optimális ízvilág érdekében jégre töltve a legfinomabb. Fogyasszuk felelősséggel!