EFOTT - a legnagyobb társasjáték - Socfest

EFOTT – a legnagyobb társasjáték

Olvasási idő: 2 perc

Az EFOTT idén nyáron újragondolja a fesztivál fogalmát. A változatos koncertek, sportolási lehetőségek, kulturális és turisztikai programok mind-mind részei az év legnagyobb hallgatói bulijának, de az idei év mégis más lesz. A miskolctapolcai EFOTT ugyanis nem csupán egy fesztivál, hanem egy soha nem látott nagyságú társasjáték.

Az EFOTT nem csak abban egyedi, hogy minden évben más helyszínen rendezi meg az év legnagyobb hallgatói buliját, hanem abban is, hogy igazán komplex élményt kínál a fesztiválozóknak. Az idei pedig még különlegesebbnek ígérkezik, július 15-én ugyanis kezdetét veszi egy hatalmas társasjáték, amelyben minden fesztiválozó megmutathatja, mennyire bevállalós. Különböző kihívások, küldetések és kalandok várnak a játékosokra. A cél minél több Jeti lábnyom összegyűjtése, amivel a fesztiválozó nem csak magának, hanem egyetemének is dicsőséget szerezhet.

„Egy nagyon szórakoztató, színes és egyedi koncepciót dolgoztunk ki az idei nyárra. A játékosoknak Jeti lábnyomokat kell gyűjteni, vagy az EFOTT helyszínei által támasztott kihívások teljesítésével, vagy a Kalandkeréken kipörgetett kalanddal, vagy a csapatokat megmozgató küldetésekkel. A legjobban teljesítő felsőoktatási intézmény elnyeri majd az EFOTT legjátékosabb csapata címet és az azt jelképező Vándorjeti Kupát. Emellett a legjobban teljesítő fesztiválozó jövő évi hetijegyet és páros hétvégi wellness pihenést nyer Ausztriába, a Rauch jóvoltából, hogy kipihenje a fesztivál fáradalmait. Egy biztos, hogy igazán játékos, kalandokkal teli hét vár ránk. Mindenkit arra buzdítok, hogy játsszon velünk!” – mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató, aki hozzátette, jelentkezni az EFOTT társasjátékra a fesztivál Facebook oldalán, illetve a helyszínen, az EFOTT Játszótér Kalandkerekénél lehet.

A társasjáték különböző kihívásait a szponzori, turisztikai, sportos és civil aktivitások alkotják. A bátrabbak azonban nem állnak meg itt, hiszen a kalandkerék igazán bevállalós feladatokat tartogat, amelyek teljesítésére 24 órája van a játékos fesztiválozóknak. Emellett az EFOTT Játszóterén a Dodgem, a ROBUR Soundsystem (oldtimer busz, kortárs underground művészeti helyszín), a BeOffline Balance Park, a Nemzeti Sörpingpong Liga és a Gold Sprint is újabb programokat kínál.

Egy nap tetszőleges mennyiségű kaland és kihívás teljesíthető. Játssz nagyban! Már csak pár nap és indul az idei EFOTT – A legnagyobb társasjáték.

További információ: http://www.efott.hu/programok/tarsasjatek#content

Facebook-os jelentkezés: https://www.facebook.com/efott/app_1449289588653520

EFOTT 2014 Miskolctapolca – Csak szabadon…