szórakozás

TRIP to the Jungle: Pierrot a DJ-pult mögött – interjú

Pierrot Fonogram – Magyar Zenei Díjas és EMeRTon-díjas zeneszerző, előadó, dalszövegíró, producer és játékfejlesztő, a Private Moon Studios vezetője és kreatív producere. Zenei pályája 1986-ban, még a középiskolás évek alatt indult. Ekkor vette fel a Pierrot művésznevet és a fél arcát takaró szomorúbohóc-maszkot, amely egy évtizeden át volt az ismertetőjegye. 1994-től elsősorban könnyűzenei producerként tevékenykedett;…


2018. július 10 Zene | Buli

Mozduljunk ki a Szigetre!

Mozduljunk ki! néven hazánkban egyedülálló kezdeményezés indult, melynek célja, hogy a mozgássérült fiatalok közül mind többen át tudják élni a társas események, koncertek, fesztiválok nyújtotta élményeket.


2017. április 05 Sziget | 2017

EFOTT – a legnagyobb társasjáték

Az év legnagyobb hallgatói bulijának 2014-es éve más lesz, mint eddig. A miskolctapolcai EFOTT ugyanis nem csupán egy fesztivál, hanem egy soha nem látott nagyságú társasjáték.


Érzelmek licitje – Senki többet filmajánló

Művészet, lélegzetelállítóan izgalmas fordulatok, lélektani kérdések – ha ezek közül csak egyet szeretsz, máris megéri megnézned!


2013. július 25 Mozi
A neonfények tere

A Nagy Alma igazi arca

Az amerikai filmek állandó színtere, mindenkiben él egy kép, hogy milyen lehet igazi New Yorker-nek lenni. Ott áll előttünk Carrie Bradsaw, amint épp Manhattan vagy Soho legdrágább boltjaiban veri el a pénzt, és éli gondtalannak tűnő életét. A valóságban persze korántsem ilyen egyszerű a képlet. Az igazi New York arca ennél sokkal bonyolultabb és sokszínűbb.


2012. október 29 Külföld