Pannónia Fesztivál: Hétvégi fellépők - Socfest

Pannónia Fesztivál: Hétvégi fellépők

Olvasási idő: 2 perc

A hagyományosan Pünkösdkor megrendezésre kerülő Pannónia Fesztivál utolsó két napján nőtt fel igazán a rá szabott feladathoz, fergeteges őrület tombolt a hétvégén Szántódpusztán. A szombat és a vasárnap dicsekedhetett a legnagyobb fellépőkkel, hiszen itt volt a Biffy Clyro, Smash Hifi, The Offspring, LTJ Bukem és rengeteg neves magyar együttes. Az utolsó napot, és így a fesztivált egy ütős after party zárta; Wondawulf és Jumodaddy pörgött velünk hajnalig.

Egész hétvégén marha jó hangulat uralkodott kint; volt nyáridő, rengeteg külföldi és magyar fellépő, hideg sör, steak és a legnagyobb fesztiválarcok. Szóval, akik június 5. és 8. között a PaFe-t választották, egy garantált, fergeteges bulival indították a nyarat!

SONY DSCA Nagyszínpadon valódi sztárparádé volt mindkét nap. Szombaton óriási bulit csinált többek között a Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, a Quimby, Smash Hifi és a Biffy Clyro. Vasárnap a Supernem mellet a Brains, a Punnany Massif és a punk-rock legenda The Offspring (USA) is színpadra állt.
A Ballentine’s Nagysátorban Ludmilla, Cloud 9+, DSP, Funktasztikus, a Belga és a Nagy-Szín-Pad győztes Mary Popkids lépett fel szombaton, majd vasárnap először a hip-hop szerelmesei kaphatták el a flowt Mr. Busta, a Halott Pénz, Sub Bass Monster, Deniz és Majka & Curtis vezényletével, miután különleges DJ szettek pörögtek levezetésképp hajnalig LTJ Bukem (UK) és Wondawulf & Jumodaddy jóvoltából, akik a hivatalos Pannónia Fesztivál after zenéjét szolgáltatták.

Akik a végén sem akarták kímélni az ízületeiket, azokat a zózda  várta, azaz a Metálsátor, hiszen gitárt ragadott szombaton az Insane, a Blind Myself és a Fish! is többek között, vasárnap pedig Punk Whiskey, Kalapács, Hollywood Rose, a Watch My Dying és a Cadaveres is.

A pünkösdi hosszú hétvégén előfordult itt minden, de legfőképp őrületes hangulat. Jövőre ugyanitt, ugyanúgy vár benneteket a Pannónia Fesztivál! Steak volt, van és lesz!