Milyen Star Wars filmek várhatóak a jövőben? - Socfest

Milyen Star Wars filmek várhatóak a jövőben?

Olvasási idő: 2 perc

Lesz egy Star Wars trilógia a Trónok Harca készítőitől, egy film a Logan rendezőjétől, és akár 3 részre is szakadhat a galaxis. Korábban írtunk a várható Star Wars filmekről, de azóta sok dolog változott, ezért szeretnénk a jelenleg ismert információk alapján ismét összegezni mindent.

Star Wars IX

A Star Wars 9 jövő év decemberében kerül vászonra.

Várható megjelenés: 2019. december 20.

A legújabb trilógia befejező része JJ Abrams rendezésében több mint egy év múlva kerül a vászonra. Nem tudhatjuk előre, hogy mi lesz a sztorija, de rengetegen találgatnak róla a neten. Lehet, hogy a kilencedik rész egy előzményfilm, talán visszatér Snoke a halálból, vagy Luke jelenik meg valamilyen formában. Annyit tudunk, hogy Carrie Fishert nem fogják CGI segítségével szerepeltetni.

Boba Fett és/vagy Obi-Wan film

Boba Fett vagy Obi-Wan kap saját filmet?

Forrás: Quarax, Wikimedia Commons

Várható megjelenés: 2020

Lesz egy harmadik spin-off film, és várhatóan 2020-ban jelenik meg, de nem tudni 100%-ig, hogy ki lesz a főszereplője. A Boba Fett film tűnik valószínűnek, ugyanis a The View nevű műsorban Ewan McGregor azt mondta, hogy visszatérne a szerepébe, de nem tud róla, hogy vannak-e erről tervek.

A The Hollywood Reporter cikkéből megtudhatjuk, hogy James Mangold (Logan, A nyughatatlan) lenne az írója és rendezője egy Boba Fett filmnek, de a Solo nem túl erős eredményei, és a kilencedik részre való készülés miatt egyelőre nagy a bizonytalanság.

Rian Johnson trilógiája

Rian Johnson neve még sokszor fel fog merülni a Csillagok Háborúja kapcsán.

Gage Skidmore, Wikimedia Commons

Várható megjelenés: 2021

Rian Johnson nagyon bevágódott a Disney-nél, és egy saját trilógiát hozhat létre. Annyit tudunk, hogy eltávolodik a Skywalker családtól, és teljesen új karakterek fognak megjelenni benne.

Benioff-Weiss trilógia

Trónok Harca + Star Wars

Forrás: Suzi Pratt, Flickr.com

Várható megjelenés: ismeretlen, a Trónok Harca 8. évad után látnak munkához

David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok Harca producerei és írói is kapnak egy trilógiát, de ez független a spin-off filmektől, az eddigi trilógiától és a Rian Johnson-féle Star Warstól. Sajnos van egy kis esélye annak, hogy a Disney saját streaming szolgáltatására kell előfizetni majd ahhoz, hogy lásd ezeket a részeket.

Kiemelt kép: Jesse Grant – © 2015 Getty Images