Mozizz velünk! - Socfest

Mozizz velünk!

Olvasási idő: 2 perc

Játssz velünk, és nyerj egy páros belépőt a Trainspotting alkotóinak új filmjére, a Mocsok vetítésére!

Bruce Robertsont, (James McAvoy – X-Men: Az elsők, Wanted: Élve vagy halva) a korrupt és álszent rendőrt előléptetésétől már csak egy gyilkossági ügy felgöngyölítése választja el. Az előléptetés megszerzésére kollégája Ray (Jamie Bell – Borotvaélen, Hipervándor) is esélyes, ezért Bruce a sikertelenség gondolatától vezérelve mindent megtesz azért, hogy Ray-t és mindenki mást a környezetében – parancsnoka tudta nélkül – gátlástalanul tönkretegyen saját karrierjének érdekében. Kollégáit egymás ellen fordítja, feleségeiket elcsalja és titkaikkal tartja sakkban őket. De a hazugságspirálból, amit létrehozott már ő sem tud szabadulni. Életének zavaros múltja látszik visszatérni: újra a kokain, a szex és az erőszak lesz úrrá rajta, amelyek lassan az őrületbe kergetik. Kérdés, hogy képes-e visszatérni a valóságba és megoldani az ügyet vagy a kollégái számára is egyre nyilvánvalóbb elmeháborodott viselkedésében leli vesztét.

Nyelv: magyarfilth

Hossz: 97 perc

Gyártási év: 2013

Eredeti cím: Filth

Rendezte: Jon S. Baird

Főszereplők: James McAvoy, Jamie Bell, Imogen Poots, Jim Broadbent

 

Vegyél részt a Socfest és az ADS Service közös játékában, és legyél te a 10 nyertes között, akik másodmagukkal elmehetnek a Mocsok című film díszbemutatójára, amire október 2-án 20.00-kor a a Mi Mozink Lurdyban kerül sor. Figyeld a Socfest facebook oldalát, majd like-old a megfelelő facebook bejegyzést hétfő reggel 10 óráig.

Sorsolás: Hétfőn 10 órakor exportáljuk a likeolók nevét és egy véletlen szám generátor segítségével kiválasztjuk a 10 nyertest.

Játékszabály: Minden nyertes csupán egy páros jegyre jogosult. A jegyek nem értékesíthetők és nem ruházhatók át. Lehetőleg csak azok vegyenek részt a sorsoláson, akik biztosan ott tudnának lenni a vetítésen. A nyeremények átvételéről a nyerteseket facebook üzenetben értesítjük. A játékban való részvétellel a játékosok elfogadják a játékszabályokat.