Éjszaka a színházban - Socfest

Éjszaka a színházban

Olvasási idő: 2 perc

Délutántól hajnalig tart majd a második Színházak Éjszakája Budapesten, amelyet ezúttal május 4-én rendeznek meg. A tizennégy résztvevő színház rendhagyó produkciókkal és kulisszajárásokkal várja az érdeklődőket, akik életkortól függően 1700-tól 100 forintig juthatnak karszalaghoz.

Tizennégy budapesti színház készül az idei Színházak Éjszakájára, amelyet immár második alkalommal rendeznek meg a fővárosban május 4-én. A tavalyi, hagyományteremtő rendezvények után ezúttal is különleges programokat látogathatunk végig délutántól hajnalig, a Madách Színháztól a Szabad Tér Színházig. A programkínálat minden korosztály számára tartogat látnivalókat, ráadásul most sem kell túl mélyen a zsebünkbe nyúlni: a felnőttek 1700, a diákok 1000, a hat évnél fiatalabb gyerekek pedig 100 forintért vásárolhatnak karszalagot, amely minden helyszínre belépést biztosít számukra. Fontos, hogy néhány eseményre csak előzetes regisztrációval juthatunk majd be, a tapasztalatok alapján pedig hamar betelhetnek a nézőterek, így érdemes előre megtervezni az esti menetrendet.

http://www.szinhazakejszakaja.hu/2012-es-archiv-fotok

Ami a kínálatot illeti, bőven van miből válogatni. Megnézhetjük a színházak eddig ismeretlen zugait, kulisszát járhatunk Szervét Tiborral a Radnótiban és Litkai Gergellyel a Tháliában, beülhetünk a presszóba az Örkény színészeivel, táncolhatunk az Operettszínházban, bulizhatunk a József Attilában, drámázhatunk a Kolibriben, jelmezt próbálhatunk a Madáchban és beszélgethetünk a Vígben. A szervezők ezen kívül gyerekprogramokkal és más különleges előadásokkal is készülnek. A részletes program és további információk az esemény hivatalos honlapján érhetők el.

http://www.szinhazakejszakaja.hu/2012-es-archiv-fotok

Az eseményen a Jurányi Inkubátorház, a Budapest Bábszínház, a Budapesti Operettszínház, a Centrál Színház, a József Attila Színház, a Katona József Színház, a Kolibri Színház, a Madách Színház, az Örkény Színház, a Radnóti Színház, a Szabad Tér Színház, a Thália Színház, az Újszínház, valamint a Vígszínház vesz részt.