Másmilyen Nőnap - Socfest

Másmilyen Nőnap

Olvasási idő: < 1 perc

Minden évben március 8-a a nőiség, a “gyengébbik nem” ünnepléséről szól. A Magyar Nők Szövetsége idén úgy döntött, hogy Másmilyen Márciust ünneplünk, ezért “ereszd el a hajam” bulit tart az Andrássy úton.

[facebook_event id=343669525741633 float=right]

A szervezet fő célja, hogy segítsen a nők egyenjogúságának megvalósításában. A parti nem csendes, dülöngélős koncerteket ígér, ezt a fellépők nevei is tanúsítják, hiszen a The Carbonfools és az Anna and the Barbies gondoskodik a szórakoztatásról.

Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekese nem egy visszafogott, szürke egyéniség. A rockbanda élén tombolva, és extravagáns megjelenésével új színfolt a hazai zeneiparban. A Stop magazinnak azt nyilatkozta; tökéletes nőnapi ajándékot kap azzal, hogy 8-án azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: énekelhet.

The Carbonfools új lemezét népszerűsítő turnéja közepette szakított időt egy újabb budapesti fellépésre, megörvendeztetve ezzel a női rajongókat. (Az új lemezről olvashatjátok korábbi interjúnkat a bandával.) Bár nem ígérnek sem virág, sem nótacsokrot, de minden bizonnyal készülnek meglepetéssel az alkalomra.

A rendezvény bár nőnapi, nem csak hölgyeknek szól. A szervezők mindenkit várnak, hogy együtt ünnepeljünk az Andrássy út Hősök tere felőli részén. Uraknak ezúttal nem kell virággal készülni, elég ha egy-két kedves szóval és mosollyal köszöntik a résztvevő hölgyeket.