"Don't Hassel the Hoff!" - Socfest

“Don’t Hassel the Hoff!”

Olvasási idő: 3 perc

Augusztus 29-én, péntek este elszabadultak a régi idők dalai a ’80-as ’90-es évekből a Hungaroringen. Ez a zene mindenkit összehozott, az átlag életkor valahol 18 és 60 év között mozgott. Volt, aki magával hozta a csemetéjét és/vagy a nagyfatert, meg akkor már a nagymamát is. Hatalmas buli volt.

DSC02631Nyitás után egy órával érkeztünk a Hungaroring-hez, ahol tömött sorokban vonultak az emberek és az autók a felső bejárathoz. Már messziről hallatszott, hogy beindult a buli, hiszen DJ Jacob van Hage alapozta meg a hangulatot a keverőpult mögött. A felfújt Acceleration-bejárat alatt áthaladva kezünkbe nyomtak egy papírt, ahol a fontosabb információkat összegyűjtötték. Először úgy gondoltam, baromi sok hely van, de ahogy telt az idő, úgy telt meg az egész helyszín is. Fél 9 után egy kicsivel kihunytak a fények, felhangzott a Baywatch zenéje, és megjelent az est házigazdája: David Hasselhoff – négy csinos hölgy kíséretében. Természetesen a sorozatnak megfelelően öltözve, lassított felvételben haladtak a színpad eleje felé, majd elkezdődött a show. Első fellépőként a Twenty4Seven lépett színpadra az Is It Love slágerükkel, de elhangzott a Take Me Away is. Őket követte DJ Sash! két csodaszép táncoslánnyal, volt Ecuador és Encore Un Fois, lézersó és ováció. Sasha-val tavaly már buliztunk a Klub Iskolába, arról a rendezvényről készült fotógalériánkat itt találjátok.

Csupa szép lánnyal vonult be a színpadra sok-sok férfi vágya, Samatha Turbo B / Snap!Fox . Értem én, hogy szexszimbólum és sokan szeretik a dalait, de hogy őszinte legyek, én sose rajongtam érte. Ami biztos felhangzott tőle, az az I Only Wanna Be With You és a Touch Me. A következő előadó a fantasztikus beatboxer, Turbo B volt a Snap!-ből. Egy dalt biztos mindenki ismer tőle, az pedig az I Got The Power. Nekem az egyik kedvencem, ízig-vérig partizene, ráadásul baromi jól táncoltak rá. A másik hatalmas sláger a Rhythm Is A Dancer, szintén favorit. Visszajött a bulihangulatom, ellenben megérkezett Sabrina, az olasz csodanő. Egyedül állt a színpadra. Aranyos volt tőle, ahogy lefotózta a közönséget, de az ő munkásságát sem tudom annyira értékelni. Boys Boys BoysSexy Girl, stb. Itt jegyezném meg, hogy félreértés ne essék, nem akarom sem Sabrina Salerno-t, sem pedig Samantha Fox-ot fikázni, de valahogy ők nem az én világom. Lehet, hogy sokan utálni fognak ezért a kijelentésemért, de szerintem Sabrina jobb nő. HaddawayA következő fellépő a Haddaway volt, velük a 2011-es EFOTT-on partizhattunk egy hatalmasat. Most sem okoztak csalódást, még a közönséget is megénekeltették a What Is Love?-ra: férfiak a refrént, hölgyek az “ugatást” csinálták utánuk. A duo még össze is kapott kicsit a színpadon, tekintve hogy a hölgyek “pussy power” szintje kicsit alacsonyabb volt a férfiak tesztoszteronjánál, de szerintem abba a “baby don’t hurt me”-be besegítettek a lányok is… Elérkezett a Vengaboys ideje, akik az idei EFOTT-on már jártak, róluk itt írtunk. Elindultunk Ibiza-ról, Shalala-ztunk,  jártunk Brazil-ban, volt nagy Boom és bebizonyítottuk, hogy We Like To Party!

donthasslethehoffVégül előkerült a 2 Unlimited is, mint zárófellépő, amikor már bőven elmúlt éjfél. Nekem nagyon tetszett a rendezvény, a fellépők közt a kivetítőkön visszatekintést nyerhettünk a ’80-as ’90-es években történt változáskora, például hogy megjelent a Packman és a Super Mario, piacra dobták a magnót és a walkman-t, létrejött az MTV, a Sony kiadta az első Play Station-t, de szó esett Ronald Reagan-ről is, a Titanic-ról, a Star Wars-ról, amolyan oktató-jellegű, nosztalgiafelvétel volt ez 5-10 percben. David Hasselhoff minden előadó előtt feltűnt a színpadon: énekelt 3 számot, és ennyi. A Turbo B előtt a közönség egy része a színpadon limbózott, a Vengaboys előtt leöntötték egy vödör jeges vízzel és kihívta az összes rajongóját, a 2 Unlimited előtt pedig leomlott a fal. Amikor hazafelé vettük az irányt, kifelé menet mi is megnéztük KITT-et és a parkolóból még meghallottuk a No Limit-et. Örülök, hogy részt vehettem ebben az egyéjszakás, őrületes időutazásban, a látottak alapján mindannyiunk nevében azt mondhatom: fergeteges buli volt. Köszönjük az Acceleration-nak, hogy elhozták a Celebrate The 80s & 90s With The Hoff rendezvényt! Hamarosan képekkel is jelentkezünk.