Fergeteges péntek este a Kék Yukban - Socfest

Fergeteges péntek este a Kék Yukban

Első nagysikerű fővárosi koncertje után, ismét Budapesten játszik a Twentees, ezúttal a Mocsok 1 Kölykök, az Audio Love Nation és a Feelter társaságában a Kék Yukban.

A hódmezővásárhelyi Twentees decemberben mutatta be 2Face-re keresztelt debütáló EP-jét, amelynek címadó dala már a Petőfi Rádió Vadonat című műsorában is bemutatkozott. A Twentees zenéjében benne van a huszonévesek világmegváltó energiája, végtelen optimizmusa és szívzöreji dilemmái is, mindez pörgős indie-rock dalokba öntve. A srácok a Kék Yuk után tovább folytatják világhódító útjukat, így tavasszal Szegeden, a Ligetben és Nyíregyházán a FŐHE Fesztiválon is fellépnek.

A Mocsok 1 Kölykök leginkább szellemes, néhol kissé fanyar humorú szövegeiről ismertek. Legutóbbi albumuk, a Lányok és Lovak is erről tanúskodott, amely a zenekar szerint „egy olyan popzenei utazás, amelyben néha kicsit kényelmetlen hátul a Ferrariban, de boldogan kacsintunk össze az előttünk ülő tökéletes nővel, aki a kocsit vezető dúsgazdag barátunk újdonsült felesége…” Az albumon szerepelt lányok és állatsereg után azonban most megérkezett az Aranykor, a banda legújabb dala, amelyhez hamarosan klip is készül.

Sallangoktól mentes, őszinte és tökös rockzenét játszik az Audio Love Nation, akik missziójukhoz méltón tavaly év végén jelentették meg második videoklipjüket, a Stuck in the Drunk című számukhoz, amelyben magának a rock and roll megszületésének lehetünk szemtanúi egy Slash baba képében.

Előttük pedig az érdi Feelter szedi szét a színpadot ördöngös rockzenéjével.

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 1000 Ft
Kapunyitás: 20:00