Rendhagyó szülinapi turnén a Road - Socfest

Rendhagyó szülinapi turnén a Road

Olvasási idő: < 1 perc

Tizedik születésnapját ünnepli idén az ország egyik legnépszerűbb rockbandája, a Road.  A fiúk a jubileum alkalmából a tavaszi turnéjuk első tíz állomásán saját maguk előzenekara lesznek egy rendhagyó koncertprogrammal.  

Tíz évvel ezelőtt a Heves megyei Domoszlón alakult meg a Road, amely mára az ország egyik legnépszerűbb és legtöbbet koncertező rockzenekarává nőtte ki magát. A fiúk ötödik nagylemeze, a Tegyük fel… már a megjelenése előtt aranylemez lett, hamar elérte a platina státusz, végül az előkelő ötödik helyet szerezte meg a MAHASZ 2013-as összesített album- és válogatáslemez listáján. A Road idén fontos jubileumhoz érkezett, amit rendhagyó módon ünnepel meg.

A tizedik születésnapunk alkalmából a tavaszi turnénk első tíz helyszínén dupla koncertet adunk, és igazi különlegességgel készülünk. Néhány kedvencünket és pár ritkábban játszott számunkat korábban a rádió- és tévéfelvételekhez áthangszereltük, de ezeket az akusztikus verziókat eddig még sohasem adtuk elő koncerten, közönség előtt. A márciusban induló turnénkon kizárólag az első tíz állomáson mutatjuk be ezt az exkluzív, „csendes, ülős” műsort, amelyhez külön színpadkép és fellépőruhák is tartoznak. Mondhatjuk, hogy a saját magunk előzenekara leszünk. Az est második felében pedig jön a tőlünk megszokott „hangos, megőrülős” buli az elmúlt tíz év legnagyobb közönségkedvenceivel – mondta Molnár Máté, a Road frontembere.

A Road tavaszi turnéja március 7-én Egerben indul, majd a csapat április közepéig Tatabányán, Kaposváron, Szolnokon, Kisújszálláson, Pécsen, Szekszárdon és Nyíregyházán ad dupla koncertet. Az akusztikus programon túl a zenekar további meglepetéssel is készül a turné két állomásán, március 22-én a budapesti Barba Negra Music Clubban, illetve március 29-én a debreceni Lovardában, de erről egyelőre nem árultak el részleteket.

http://www.youtube.com/watch?v=th8WgJPmDmU 

Részletek:
http://www.road.hu
https://www.facebook.com/roadzenekar

Turnéállomások:
https://www.facebook.com/roadzenekar/events