Szilveszteri Random Trip - Socfest

Szilveszteri Random Trip

Olvasási idő: 2 perc

Ha kedd, akkor Random Trip az A38-on. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről-hétre tolja a hajón a műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt, improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált teltházzal. A sors különös véletlenje folytán 2014 szilvesztere éppen nem keddre esik – hanem szerdára –, de a Random Trip nagyszabású, újévi koncertsorozattal búcsúztatja a régit, és köszönti az új évet.

Két koncert, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfélt megelőzően ágyba bújnának, de előtte gyorsan mulatnának egyet, és azoknak, akik egy hajón koccintanának a barátaikkal. Persze nem utolsósorban azoknak is, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, valamint az egész estét a Random Trip zenei forgatagában, és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék.

A Bemelegítő buli 20-22 óráig tart. Vendégként Fehér Balázst (Carbonfools), Harcsa Veronikát, Kamát köszönthetjük majd a színpadon. Belépő, csak elővételben: 3000 Ft, vacsorával: 12 000 Ft.  Azoknak ajánlják, akik otthon koccintanának, de előtte még mulatnának egyet. Azoknak, akik nem akarnak lemaradni Áder János ünnepi beszédéről. Azoknak, akik éjfél előtt ágyba bújnának. Azoknak, akik másnap a munka frontján állnak helyt és azoknak, akik a Random Trippel indítanák a szilveszteri bulit.

142331_randomtrip04_SomayMarkA Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár négyéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél.

A koncert előtt, 18 órától menüvacsorát is kínál az A38 Hajó, amire korlátozott számban koncert+vacsorajegy vásárolható. Ennek ára magában foglalja a koncertbelépőt, a koncertet megelőző menüvacsorát az étteremben, illetve a fogásokhoz illő borokat, az ásványvizet és a vacsora végén a kávét. A vacsora 20 órakor, koncertkezdéskor ér véget.

Az Ittkoccintós bulit 23-tól hajnali 5 óráig tervezik a szervezők, Gabriella Hänninen-nel (Parov Stelar Band), Barabás Lőrinccel, Ligeti Györggyel, MC Zeek-kel és DJ Dugóval. A vacsora 21 órakor kezdődik. Belépő, csak elővételben: 4500 Ft, vacsorával: 13 500 Ft. Az A38 Hajó étterme éjféltől nyitva áll bárki előtt. Azoknak javasolják, akik egy jó koncerten ünnepelnék az éjfélt. Akik jönnek valahonnan, vagy itt mulatnának sokáig, és azoknak, akik a Random Trippel hajóznának át az új évbe.

Jegyvásárlás: http://www.a38.hu/hu/programsorozat/random-trip-to-2015-a38-szilveszter