Ha itt a nyár, a kerti sütés vár! De hogy ne csak a megszokott ételek kerüljenek a szabadtéri tűzről a gyomrunkba, mutatok három igazán remek pácot.
Mora' |
Tipp Hopp Három |
2013. augusztus 14
Ha itt a nyár, a kerti sütés vár! De hogy ne csak a megszokott ételek kerüljenek a szabadtéri tűzről a gyomrunkba, mutatok három igazán remek pácot.
Ahogy már novemberben írtuk, egy újfajta megnyilvánulási lehetőség terjedt el a kontinensünkön, ami a hobbiszakácsokat célozta meg. Különösen azokat, akik szeretnék megmutatni országnak-világnak, hogy mit tudnak, de nem vesződnének ezért egy étterem, büfé, kifőzde megnyitásával.
Étterem, pihende, gasztrocsikland. Így definiálja magát a Frankel Leó utca egy árnyas zugában megbúvó Le Biscuit Bistro. Mediterrán, belső dizájn, Provance ízei a tányéron, sanzonok és filmek varázsolnak nekünk egy darabka Dél-Franciaországot Budára, a Lukács fürdő és a Malom tó közvetlen szomszédságába. Pénztárcakímélő módon, családias hangulatban kóstolhatjuk meg a frankofón konyhát, az időszakos filmvetítések, kiállítások…