Kávézók

Új arculatot kapott a százéves Hadik

Utcabállal nyitott újra Karinthy egykori törzshelye, a megújult Hadik. A kultikus hely egész nyáron zárva tartott az átépítés miatt, hogy ősszel új arculattal és kínálattal kapcsolódjon be Újbuda közösségi életébe.


2016. szeptember 14 Irodalom, Kávézók

Egy kávét versért cserébe?

A Költészet világnapja, március 21. Ez alkalommal kávézók, cukrászdák csatlakoztak a Fizess verssel a kávédért a Költészet világnapján!


2016. március 21 Kávézók, Kultúra

#Selfiexchibition

Március 20.-áig ingyenesen látogatható a #Selfiexchibition az Alap kávézóban. Kovács „KoPé” Péter kiállításának ötletét az ókori szobrok testtartása adta, és segítségükkel kritizálja a mai társadalmat.


2016. február 21 Kávézók, Kiállítás, Kultúra

Állati jó kalandok a Zoo Caféban

A Kálvin téri, barátságos hangulatú kávézó egyszerre nyújtja egy dzsungel sokszínűségét és egy nappali kényelmét, kedves lakói pedig azonnal leveszik az állatrajongó vendéget a lábáról.


2014. november 27 Helyek | Kávézók

Filmek és ízek francia módra

Étterem, pihende, gasztrocsikland. Így definiálja magát a Frankel Leó utca egy árnyas zugában megbúvó Le Biscuit Bistro. Mediterrán, belső dizájn, Provance ízei a tányéron, sanzonok és filmek varázsolnak nekünk egy darabka Dél-Franciaországot Budára, a Lukács fürdő és a Malom tó közvetlen szomszédságába. Pénztárcakímélő módon, családias hangulatban kóstolhatjuk meg a frankofón konyhát, az időszakos filmvetítések, kiállítások…


2012. november 25 Kávézók