pálinka

Különleges Fesztivál Tápióságon

2018. április 28-án tekeredik a rétes újra Tápióságon, a VI. Tápiósági Rétessütő és `Halat, mi jó falat` Fesztiválon! Egész napos programok a gasztronómia jegyében, főételtől a desszertig.


Röpködtek a csillagok a Gourmet sajtótájékoztatóján

Az OTP Bank Gourmet Fesztivál most is Pünkösdkor, azaz május 12-15. között várja a gasztrokalandorokat a Millenárison, csakúgy mint tavaly, de idén több változás is lesz.


2016. április 11 Gourmet Fesztivál | 2016

Megkóstoltuk az Ország Tortáját

Az Országházban bemutatták Magyarország Tortáját, Magyarország Cukormentes Tortáját és a Honvédség Tortáját, amiket meg is kóstolhattunk. Idén a sárgabarack és a körte nyerte el a zsűri kegyeit.


2015. augusztus 05 Gasztronómia

Meggyes finomságok és bringatúra Kecelen

Kecelen június 12-13. között rendezik meg a 6. Meggyfesztivált. Meggyköpő verseny, néptánc, bringatúra és még sok más érdekesség várja a látogatókat.


2015. június 05 Fesztivál, Gasztronómia

Pálinka sunrise – X. Pálinkafesztivál

Pálinka, korlátok nélkül Ingyenes lesz a X. Budapesti Pálinkafesztivál Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált május 7-10. között a Városháza Parkban.


Sör, bor, pálinka – Oktoberfest Budapesten

Október 9. és 12. között az időjárás kedvezett nekünk, napközben kellemes meleg volt, és még este sem lehetett megfagyni – főleg ha az ember már kicsit többet kóstolt a kelleténél.


2014. október 15 Fesztivál

Kedvenc fesztiválkellékeikről meséltek a sztárok

Péterfy Borit minden fellépésre elkíséri a kabalája, de Pásztor Anna, Nagy Feró és Dévényi Tibi bácsi is bevett szokásoknak hódol a nyári fesztiválturnék alkalmával.


Duplázunk a Belvárosban

Idén nyolcadszorra rendezik meg a Belvárosi Fesztivált, amelyet a Belvárosi Főutca Fesztivál előz meg. A majális hangulatot idéző fesztiválok mellett LEGO toronyépítés és Pálinkafesztivál is várja a látogatókat.


2014. május 21 Programajánló

Szilvából alkohol

Ha a nagyinak megmaradt egy kis felesleges szilvája a befőzésről, akkor mindenképp érdemes kipróbálni ezeket az alkoholos nedűket. Azért számoljunk vele, hogy az elkészítésük talán lassabb, mintha boltban vennék, de egy összejövetelen elbüszkélkedhetünk vele, hogy milyen ügyesek voltunk.


2013. augusztus 30 Tipp Hopp Három

Balatonfüredi borhetek: vízparti ízvadászat

Augusztus 25-ig látogatható a Balatonfüredi Borhetek a kikötő melletti Tagore sétány platánjai alatt, ahol 25 pincészet mutatja meg termékeit a nagyérdeműnek. A borvidék legjellegzetesebb fajtája, az olaszrizling mellett számos érdekességgel is találkozhatunk, de a pálinkázni vagy falatozni vágyóknak sem kell elkeseredniük.


2013. augusztus 21 Programajánló