szuperhős

Rémpofák és tündérmesék

Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány divatos smink és jelmez ötletet Halloween-re. Lesz itt horror filmes utalás, nemzeti ünnep remake, misztikus lények, könnyű és hard core verzióban.


2018. október 16 Divat

Űrlény és Superman a MU Színházban

Mi történik, ha egy átutazó földönkívüli és egy önmagát Supermanné fejlesztő ember találkozik? Egyikük nem akar kötődni, másikuk sebezhetetlenné vált. Izgalmas előadás a MU Színházban.


2014. december 03 Színház | Tánc

Mutánsok harca az idővel

Bryan Singer – az első két X-Men film rendezője – egy bátor húzással egyszerre két idősíkon mutatja be nekünk a különleges képességű kívülállók harcát az emberiség ellen.


2014. május 30 Kritika, Mozi

A nevem Kapitány, Amerika Kapitány!

Az Amerika kapitány: A tél katonája ügyesen keveri a szuperhős-elemeket a thrillerek komorabb világával úgy, hogy a történet megfelelően izgalmas, és helyenként még humoros is.


2014. április 21 Kritika, Mozi

A Brains szuperhősökkel tér vissza a PECSÁba

Harmadszor hívja rajongóit önálló nagykoncertre hazánk legsikeresebb élő, elektronikus zenei produkciója, a Brains, új dalokkal és a képregények világát idéző kísérő-kampánnyal.


2014. február 24 Bandák, Koncert

Quimby-interjú: Nem vagyunk sikerszakértők

Balanyi Szilárddal, Gerdesits Ferenccel és Mikuli Ferenccel beszélgettünk többek között vízzel töltött óvszerekről, nővé változásról, és szuperhősökről. Ja, meg néha a zenéről is.


2013. október 06 Bandák, Hegyalja

Batman – a Zöld Pardon őrzője

Szerkesztőségünk kicsiny csapata nemrég találkozott Batman-nel. Na nem a moziban, hanem a Zöld Pardonban, ahol szembejött velünk a mi hős megmentőnk. Megkérdeztük, mit csinál ott, és mi céllal öltötte fel ismét álruháját.


2012. szeptember 17 Arcok