A Kálvin téri, barátságos hangulatú kávézó egyszerre nyújtja egy dzsungel sokszínűségét és egy nappali kényelmét, kedves lakói pedig azonnal leveszik az állatrajongó vendéget a lábáról.
A Kálvin téri, barátságos hangulatú kávézó egyszerre nyújtja egy dzsungel sokszínűségét és egy nappali kényelmét, kedves lakói pedig azonnal leveszik az állatrajongó vendéget a lábáról.
A gyári jeges tea olyannyira része lett a mindennapjainknak, hogy elfelejtjük, mi is készíthetünk ilyet. Mutatunk 3 receptet, amik egy kis alkohollal feltuningolva party-italok is lehetnek.
Mindenki ismeri az ünnepi vásárokról, piacról, vagy csak egyszerűen a kocsmákból. Amikor beköszönt a december és közeleg a Karácsony, megjelennek a főzőmesterek és mesternék, akik a tél távoztával tovaállnak. De miért ne innánk máskor is? Csak mert nem árulják? Pedig nem olyan nagy ördöngösség elkészíteni otthon sem, csupán egy jó recept kell. Azzal a felkiáltással…
Miután a múlt héten felébresztettük Csipkerózsikát, most el is üldözzük egy kis hagymaszaggal. Ezen a héten a vöröshagyma kerül a reflektorfénybe. De mire is jó pontosan ez a zöldség? Kitisztítja a hörgőket, enyhíti az arcüregekben lévő dugulást, csökkenti a légutak gyulladásos folyamatait, valamint a másodlagos baktériumfertőzéseket is képes legyőzni.
A hideg(ebb) hónapokat jó feldobni finom italokkal. Ezen felbuzdulva csipkebogyós nedűket kínálok. Vendégeinket megörvendeztethetjük velük, a vörösboros verzióval pláne kitűnő hangulatot csinálhatunk.