tej - Socfest

tej

Cikkek máshonnan

Gatyába ráztuk magunkat | Jazzékiel

A38 Blog 2018. augusztus 27.

Zűrös évek álltak a valamikor Dunaújvárosban alakult Jazzékiel mögött, amikor 2011-ben hosszabb szünetre vonult az együttes. Amióta visszatértek, termékenyebbek, mint valaha. Most új albumra készülnek, szeptember 6-án edig az A38…

A nyúlon túl

A hagyományos főtt sonkán és – tojáson kívül még számtalan lehetőségünk van, hogy valami igazán finomat készítsünk Húsvétra. Összeszedtünk pár receptet számotokra.

Zsilinyi Zsófia 'Joey' | Gasztronómia | 2014. április 18

Sütik kutyafuttában

Ugyan nem vagyok híve a konyhai sietségnek, de a karácsonyi hajtásban bizony jól jönnek az olyan receptek, amik megkönnyítik a (reméljük szó szerint) elhavazott napjainkat.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. december 21

Céklavörös kínálat

A cékla méltán elismert a népi gyógyászatban, köszönhetően rengeteg pozitív tulajdonságának. Azon túl, hogy mennyi előnye van, finom, és bár leginkább savanyúságként ismerjük, de egy sokféleképpen elkészíthető salátanövény.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. november 15

Ijesztő fogások

A Halloween ősi kelta hagyományokból alakult ki. Mi is készülünk az ünnepre, három ötletes receptünk van arra az esetre, ha valami hangulathoz illőt kínálnátok a vendégeiteknek.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. november 01

Előrukkol a…

A rukkola, vagy borsmustár is egyike azon növényeknek, amelyeket a magyar konyha az elmúlt tíz évben kezdett el gyakrabban használni. Aki még nem kóstolta, tegye meg gyorsan!

Mora' 2013. október 18 Tipp Hopp Három

Alma háromféleképpen

Ha sikerül egészen olcsón hozzájutnotok az almához, tankoljatok be, és próbáljátok ki ezeket a recepteket! Megint igyekeztem a főszereplőnket, ezúttal az almát változatosan bemutatni. Egy kis alkohol, hús mellé finom szósz és almás fasírt a mai ajánlatom.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. szeptember 20

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Petik Tibor | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09