Három nap múlva indul a Bánkitó Fesztivál - Socfest

Három nap múlva indul a Bánkitó Fesztivál

Olvasási idő: < 1 perc

Gyere el, gondold át, nézd meg a tó túlsó partjáról, és élvezd újra! Tedd fel azokat kérdéséket, amik régóta foglalkoztatnak. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás. Sétálj a parton, és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Találkozz máshogy azokkal akikkel mindennap, és ugyanúgy azokkal akikkel már egy éve nem. Beszélgess vagy keresd meg a zenét ami hozzád illik, táncolj, ameddig bírod az éjszakát. Egyszerűen szakadj ki! Szakíts időt a nyugalomra, szakíts időt magadra, szakíts időt arra, ami körülvesz!

A fesztivál idén új helyszínnel – az S10 cirkusszal – bővül, emellett a korábbi éveknél több és sokszínűbb civil programmal jelentkezünk – ezek többségét a művészet és az aktivizmus kapcsolata határozza meg. Gyakorlatilag az egész fesztivál egy hatalmas kiállítássá változik, és leköltözik hozzánk a PLACC Fesztivál is rengeteg programmal. Lent lesz a Kettős Mérce, a Cink brigádja, a pszichológus Nagycsoport, a Mérey szakkollégium, a noppa építész-designer csapat – csak hogy párat említsünk.
A zenei felhozatal is bővebb lesz a korábbiaknál, egyedül a BAR72 lehoz 28 dj-t; fellép nálunk többek között Akkezdet Phiai, a Zagar, a Belga, a Qualitons, a Népi papa és a haverok, a Decentralizált Pálmafák.

A programfüzetet itt találjátok.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/711661888895859/