SZIN - Megvannak az első nevek - Socfest

SZIN – Megvannak az első nevek

Olvasási idő: < 1 perc

Augusztus 21-24. Érdemes bejelölni a naptárban ezt a négy napot, hiszen a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői Magyarország kedvenceivel, kedvezőbb árakkal és egy ingyenes nulladik nappal készülnek búcsúztatni a nyarat. Megvannak az első nevek.

Ákos, Tankcsapda, Edda, Quimby, Magna Cum Laude, The Carbonfools, Punnany Massif, Kiscsillag. Ők már biztosan színesebbé fogják tenni augusztus utolsó napjait a Szegedi Ifjúsági Napokon, ami Ákos és a Tankcsapda esetében különösen üdvözítő, hiszen előbbi hat, utóbbi pedig öt év után tér vissza ismét a napfény városába.

 

szin2

Máris van véleményed a fellépőkről? Ha ezt egy cikkben közölnéd másokkal is, tedd meg nálunk, a Socfest­-en!

A szervezők egyelőre nem közöltek további neveket, az viszont már biztos, hogy az árak igen kedvezőek lesznek: május 31-ig 11.900 forintért juthatunk bérlethez, ami országos szinten is olcsónak számít. Kurucsai János, a SZIN megbízott sajtószóvivője azokat is megnyugtatta, akik 12.900 vagy 13.900 forintért már korábban megvásárolták a belépőket, hiszen ők a különbözetet a helyszínen lefogyaszthatják, sőt számukra egy extra meglepetést is tartogatnak, de erről eddig nem tudtunk meg többet.

Ami a további fellépőket illeti, a nyilatkozatok alapján még zajlanak az egyeztetések, csak a következő hetekben számíthatunk újabb bejelentésekre. Az ígéretek szerint a külföldi zenekarok helyett idén DJ-ket hívnak Szegedre (a bulihangulat színesítésén túl egyébként nem indokolták meg ezt a változást), illetve általában is a hazai együttesekre koncentrálnak.

A SZIN nulladik napja egyébként augusztus 20-ra esik, amikorra a szervezők ingyenes családi programokat terveznek.