VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó - A Dunakanyar legnagyobb fesztiválja

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó – A Dunakanyar legnagyobb fesztiválja

Olvasási idő: 2 perc

2019. július 4-én, vagyis két hét múlva startol a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó Vácon. Az emberléptékű fesztivál tavaly nagy sikerrel és rendhagyó programokkal zárult, azonban az idei fellépő gárdát és szórakozási lehetőségeket tekintve nincs okunk a panaszra, nézzük, mivel készül a Dunakanyar fesztiválja.

Július 4-én, csütörtökön indul a fesztivál: délben van kapunyitás. 19 órától a DLRM zenél a Hangfoglaló színpadon, majd 20.00-kor a Margaret Island veszi át a terepet, és garantál fergeteges bulit. Az első nap méltó zárása pedig Szabó Balázs Bandája koncert lesz a Déli színpadon, ami

a kivilágított Duna parttal a háttérben, a színes fényfüzérekkel körbe véve igazi nyár esti idilli hangulatot teremt.

A fesztivál talán legerősebb napjának ígérkezik a nyitónap, aki teheti, erre a napra feltétlenül nevezzen be!

Pénteken (07.05.) 18.30-kor az OHNODY zenekar kezdi a koncertek sorát, akiket a The Fruitcakes követ Lengyelországból. Este pedig az Intim Torna Illegál és a Tankcsapda gondoskodik az igazi fesztivál hangulatról, és kiváló alapozás az esti Tesco Discora.

A szombat (07.06.) délután a Carson Coma indítja a koncertek sorát. Este a szlovák Don’t Trust Butterflies zenél, majd a Russkaja és a Vad Fruttik. 23.00 órakor pedig DJ Spigiboy táncoltatja meg a fesztivál népét.

A zárónapon (07.07.) sem lesz hiány a zenei kínálat tekintetében, ugyanis a The Pontiac indítja az estét, őket követi a cseh I Love You Honey Bunny. Este az Irie Maffia dübörög majd, és zárásként az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Follow the Flow veszi uralma alá a Déli színpadot. Garantált a felhőtlen szórakozás és bulizás, erre a napra is próbáljatok minél többen eljönni!

A koncerteken kívül pénteken, szombaton és vasárnap 08.-12.00 között egy közös reggelivel kedveskednek a fesztivál szervezői a kempingezőknek Hungarikum kóstolóval megspékelve, majd – új programként- 11.00-kor egy fitnesz edzésen vehetnek részt. Ugyancsak mindhárom nap 16.00-kor Nacsa Olivér beszélget színházról és sok másról Karalyos Gábor színművésszel, Szász János filmrendezővel és Puskás Péter énekessel.

A fesztivál ideje alatt különféle kísérőprogramokon vehetünk részt, amelyeknek listája dicséretesen kibővült az előző évekhez képest:

  • könyvkuckó
  • cirkuszi animátorok
  • dartsfoci
  • NMI Hungarikum játszóház
  • Vakbolt
  • Henna festés
  • Sárkányhajózás
  • NMI roll-up kiállítás
  • Positivity és DIxit társasjáték

További információk és jegyvétel a VéNégy Fesztivál hivatalos oldalán:

http://v4fest.eu/program/

http://v4fest.eu/jegy/

Elővételes jegyek 2019. július 3-ig válthatóak.

A fesztivál – mivel színházi találkozó is – mindennap különböző előadásokkal örvendezteti meg a fesztiválozókat és a résztvevőket. A színházi programokról itt olvashattok.

FONTOS:

Színházjegy mellé AJÁNDÉK belépő jár a Duna-parti programokra.

Fotók: VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó