billentyűs

Bob Reynolds az A38 Hajón!

Bob Reynolds, a virtuóz amerikai szaxofonos kvartettje komplett Grammy-kiállítás, egyben a kortárs jazz sztárjainak örömzenés jutalomjátéka. Négy nagyszerű muzsikus az amerikai mainstream jazz középgenerációjából: maga Reynolds a Snarky Puppyval, a vele fellépő Ruslan Sirota Stanley Clarke-kal közös felvételeiért kapott Grammyt, Janek Gwizdala közreműködő-listájánál illusztrisabbat nehéz találni a világban, Chaun Dupre Horton pedig az egyik legkeresettebb…


2018. május 24 Koncert, Programajánló

SoNaR X.

Idén ünnepli 10. születésnapját a hazai instrumentális pop alapvetése, a SoNaR zenekar. Ez alkalommal lesz koncert, filmvetítés, Dj, Vj, hejehuja, dáridó. Mindez december 19-én, a G3 központban.


2014. december 10 Koncert

Kaltenecker Zsolt beszállt a Special Providence-be

Európa egyik legmeghatározóbb instrumentális progresszív jazzmetal együttese egy hónapon belül megtalálta új billentyűsét, hazánk egyik legjobb jazz zongoristáját, Kaltenecker Zsoltot.


2014. március 04 Zene | Bandák

Közkívánatra: körbekoncert újra

Éppen egy éve rukkolt elő egyedi körbekoncertjével a SoNaR. A 360° Special koncert most közkívánatra visszatér, sőt megújul. Ezúttal a Gödör Klubban, február 20-án.


2014. február 17 Zene | Koncert

Benkő Dávid esete a skorpióval – interjú

A Pannonia Allstars Ska Orchestra-t nem kell bemutatnunk, hiszen hamar ismertek lettek. Benkő Dávid, azaz Mr. P., az együttes állandó billentyűse, aki most humoros oldalát is megvillantja.


2013. október 30 Arcok, Zene

Hajthatatlanul tör előre a Depresszió

Mindig is szerettem a Depresszió zenei témáit és szövegeit. Furcsa belegondolni is, hogy elröppent 13 év, de ahogy telik-múlik az idő, egyre jobb dalok születnek. Habár a személyes kedvencem még mindig az Amíg tart album, a többivel sem állok hadilábon, épp ellenkezőleg.


2013. július 15 Rock Beach, RockPart

Lehetek én is Pipacs

Olvasásái idő: 1 perc

Pipacs címmel megjelent a következő album előhirnökeként a Vad Fruttik új kislemeze A Sárga Zsiguli, a Lehetek én is vagy a Nekem senkim sincsen című slágereket is jegyző zenekar a fesztiválozó közönség egyik kedvence, a koncertjeiken egyre többen tombolnak az elekronikus zúzástól, vad fényeffektektől sem mentes pszichedelikus húrtépésre. Likó Marcell frontemberrel az EP bemutató előtt az Akváriumban beszélgettünk az új albumról, a zenélésről, a fruttiságról.