Húsvétra egy komplett menüsort tálalok fel; előétel, azaz leves, főétel és desszert vár Titeket arra, hogy elkészítsétek!
Mora' |
Tipp Hopp Három |
2013. március 31
Húsvétra egy komplett menüsort tálalok fel; előétel, azaz leves, főétel és desszert vár Titeket arra, hogy elkészítsétek!
Étterem, pihende, gasztrocsikland. Így definiálja magát a Frankel Leó utca egy árnyas zugában megbúvó Le Biscuit Bistro. Mediterrán, belső dizájn, Provance ízei a tányéron, sanzonok és filmek varázsolnak nekünk egy darabka Dél-Franciaországot Budára, a Lukács fürdő és a Malom tó közvetlen szomszédságába. Pénztárcakímélő módon, családias hangulatban kóstolhatjuk meg a frankofón konyhát, az időszakos filmvetítések, kiállítások…