csillagánizs - Socfest

csillagánizs

Teázzunk nyáron is!

A gyári jeges tea olyannyira része lett a mindennapjainknak, hogy elfelejtjük, mi is készíthetünk ilyet. Mutatunk 3 receptet, amik egy kis alkohollal feltuningolva party-italok is lehetnek.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2014. július 16

Szemezgessünk!

Mai kínálatom nem más, mint a Bibliában is megemlített, ősi gyümölcs, ami nemcsak finom, de nagyon egészséges is, és alacsony kalóriatartalma miatt fogyókúrás étrendbe is beilleszthető.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. október 11

Alma háromféleképpen

Ha sikerül egészen olcsón hozzájutnotok az almához, tankoljatok be, és próbáljátok ki ezeket a recepteket! Megint igyekeztem a főszereplőnket, ezúttal az almát változatosan bemutatni. Egy kis alkohol, hús mellé finom szósz és almás fasírt a mai ajánlatom.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. szeptember 20

Könnyed kísértés

A panna cotta eredetileg az olasz Piemontéból származik, és a 2000-es évek óta Magyarországon is egyre elterjedtebb. Valószínűleg sikere eleganciájának és könnyedségének köszönhető.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. július 12

Forralt bor – a karácsony illata

Mindenki ismeri az ünnepi vásárokról, piacról, vagy csak egyszerűen a kocsmákból. Amikor beköszönt a december és közeleg a Karácsony, megjelennek a főzőmesterek és mesternék, akik a tél távoztával tovaállnak. De miért ne innánk máskor is? Csak mert nem árulják? Pedig nem olyan nagy ördöngösség elkészíteni otthon sem, csupán egy jó recept kell. Azzal a felkiáltással…

Zsilinyi Zsófia 'Joey' | Gasztronómia | 2013. január 24

Megpróbáltuk végigenni!

A november 17-ei Restaurant Day-en megpróbáltuk a lehetetlent. Három fős csapatunk szombat délután elindult, hogy kipróbálja a rendezvény során nyílt nyolc budapesti éttermet. A siker nem volt teljes, de mi nagyon jól szórakoztunk. Elsőre olyan egyszerűnek tűnt az egész. Később azért kiderült, hogy már a tervezés sem az. Nyolc helyszín, amik nagyjából a Nagykörút mentén…

Petik Tibor | Gasztronómia | 2012. november 26