fokhagyma - Socfest

fokhagyma


Warning: file_get_contents(https://api.socfest.hu/get/blog/category/fokhagyma?page=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/cache.php on line 108

Notice: Trying to get property 'data' of non-object in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 9

Notice: Trying to get property 'items' of non-object in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 9

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 10

Spárga sokféleképp

Ugyan nem képezi a magyar konyha alapját, szerencsére mindenhol kapható, pláne tavasszal, amikor szezonja van. Próbáljátok ki a fehéret és a zöldet is a receptek alapján!

Mora' | Tipp Hopp Három | 2014. május 01

Disznóságok

A legtöbb disznóvágásra általában télvíz idején kerül sor. Mi is készültünk, méghozzá három olyan recepttel, amit könnyen elkészíthet az is, aki boltban veszi a hozzávalókat.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2014. január 19

Főzzünk Jamie Oliver-módra!

Jamie Oliver-t már nem kell bemutatni, ő az a kicsit beszédhibás, lelkes szakács, aki a húszas évei elején kezdett a kamerák előtt főzni. A nemrég megjelent Jamie 30 percesek című szakácskönyvéből idézünk egy komplett menüt.

Mora' 2013. december 05 Gasztronómia, Könyv

Előrukkol a…

A rukkola, vagy borsmustár is egyike azon növényeknek, amelyeket a magyar konyha az elmúlt tíz évben kezdett el gyakrabban használni. Aki még nem kóstolta, tegye meg gyorsan!

Mora' 2013. október 18 Tipp Hopp Három

Padlizsánt az asztalra

Tudtátok, hogy a nálunk már jól ismert padlizsán másik neve tojásgyümölcs (angolul eggplant)? És azt, hogy a burgonyafélék családjába tartozik? Az íze nem túl intenzív, ezért elég változatos felhasználási módja van, bár sokan csak kirántják.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. október 04

Pácolt vacsorák

Ha itt a nyár, a kerti sütés vár! De hogy ne csak a megszokott ételek kerüljenek a szabadtéri tűzről a gyomrunkba, mutatok három igazán remek pácot.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 14

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Petik Tibor | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09