péksütemény - Socfest

péksütemény

Ismét a magánéttermeké a terep!

Ahogy már novemberben írtuk, egy újfajta megnyilvánulási lehetőség terjedt el a kontinensünkön, ami a hobbiszakácsokat célozta meg. Különösen azokat, akik szeretnék megmutatni országnak-világnak, hogy mit tudnak, de nem vesződnének ezért egy étterem, büfé, kifőzde megnyitásával.

Petik Tibor | Gasztronómia | 2013. május 15

Megpróbáltuk végigenni!

A november 17-ei Restaurant Day-en megpróbáltuk a lehetetlent. Három fős csapatunk szombat délután elindult, hogy kipróbálja a rendezvény során nyílt nyolc budapesti éttermet. A siker nem volt teljes, de mi nagyon jól szórakoztunk. Elsőre olyan egyszerűnek tűnt az egész. Később azért kiderült, hogy már a tervezés sem az. Nyolc helyszín, amik nagyjából a Nagykörút mentén…

Petik Tibor | Gasztronómia | 2012. november 26