A kígyó uborka nem csak egészséges és kalóriaszegény, hanem számos remek fogás alapanyaga is lehet. Akár otthon gubbasztva saját kényeztetésünkre vagy vendégváró fogásként is elkészíthetjük.
A kígyó uborka nem csak egészséges és kalóriaszegény, hanem számos remek fogás alapanyaga is lehet. Akár otthon gubbasztva saját kényeztetésünkre vagy vendégváró fogásként is elkészíthetjük.
Az idő sajnos még mindig inkább hasonlít a téli hónapokra, mint az igazi, tavaszi hangulatra, de felejtsük el a kesergést, próbáljuk ki ezeket a tavaszi leveseket inkább!
A szilveszter után még jó pár hónapig inni és enni kell az Újév tiszteletére. Ez sok embert, sok ételt és sok italt jelent. Hogy megkönnyítsem a dolgot, három olyan vendégváró fogást javaslok, amikből gyorsan és könnyen készíthetünk nagyobb adagot is. Így már csak a társaságot kell összeverbuválni, a piáról meg gondoskodjanak a haverok.
A salátáról a legtöbb embernek még manapság is a nyúlkaja, meg az önkínzó fogyókúra jut eszébe. Pedig nem pusztán köretként működik, önálló és finom fogásként is az asztalra kerülhet. Ezt három remek recepttel is bizonyítom. Csirkés Cézár-saláta Hozzávalók 1 fej jégsaláta vagy római saláta 10-15 dkg cheddar sajt 25 dkg csirkemell 2 szelet rozskenyér…