Amerikai Egyesült Államok

Az Y generáció fogyasztási szokásai megkavarták a piacot.

Az Y generáció áldozatai

Az Y generáció gyilkol. Külföldi lapokban sorra jelennek meg írások arról, hogy a millenial-ok (~1980-1994-ben születettek) életvitele, fogyasztási szokásai és környezettudatos gondolkodása miatt mennyi vállalat küzd nehézségekkel. Kedves 52,64%-ban 18-34 éves olvasóim, ezek az áldozataink.


2018. október 24 Egyéb

Mi az a Halloween?

Október 31-én mindenki jelmezbe bújik, elmegy bulizni, szórakozni. Tököt faragunk lámpásoknak, horror filmeket nézünk, de vajon ki ismeri ennek az ünnepnek az eredetét? Mi is valójában a ‘halloween’ és honnan származik?


2017. október 27 Kultúra

Dream Theater Budapesten!

Az amerikai progresszív metal zenekar munkásságának egyik igazi mérföldkövét ünnepli idén: 25 évvel ezelőtt jelent meg az Images and Words című albumuk, melyet minden turnéállomáson teljes egészében eljátszanak!


2017. január 24 Koncert, Programajánló

Horogkeresztes-sávos lobogó

Philip K. Dick-nek már korábban is sok regényét megfilmesítették, most a The Man in the High Castle (itthon Az ember a fellegvárban címen jelent meg) iratkozik fel erre a listára.


2015. február 03 TV, Sorozat

Taylor Alison Swift 25. születésnapjára

Taylor Swift valóban hihetetlen, pedig mindig „csak” önmagát adja, semmi mást. Karrierje kezdetétől fogva bámulatosan alkalmazkodik az aktuális fogyasztói trendekhez.


2015. február 02 Zene

Itt vannak a Sundance Filmfesztivál legjobb filmjei

Február 1-jével véget ért a Sundance Filmfesztivál, az Egyesült Államok legnagyobb és legnevesebb független filmfesztiválja, ahol minden évben több kategóriában hirdetnek győzteseket.


2015. február 02 Film

Új Harley-Davidson Road Glide modell

Kémfotók, szóbeszéd és komoly spekulációk terjednek, miközben a Harley-Davidson rajongók szerte a világon nagy érdeklődéssel várják a Road Glide motorkerékpár visszatérését.


2014. augusztus 05 Motor

Júniusban Budapesten a Nine Inch Nails

A Nine Inch Nails 2014-es turnéja során újra ellátogat Budapestre is. A csapat harmadik magyar fellépésére 2014. június 19-én kerül sor a Papp László Budapest Arénában.


2014. január 12 Bandák, Koncert

Chagall álmai a Nemzeti Galériában

Január 5-ig látható a Marc Chagall és Ámos Imre képeiből készült kiállítás a Várban. A 98 évet megélt művész képei a szabadságot és az élet szeretetét hirdetik.


2013. december 27 Kiállítás