Idén különösen elegáns alapanyagok kerültek főszerepbe a Gourmet Fesztiválon: a gombóc, a kaviár és a pezsgő. Nehéz volt elképzelni, hogy ezeket hogyan valósítják meg, de kreativitásban és választékban nem volt hiány.
Idén különösen elegáns alapanyagok kerültek főszerepbe a Gourmet Fesztiválon: a gombóc, a kaviár és a pezsgő. Nehéz volt elképzelni, hogy ezeket hogyan valósítják meg, de kreativitásban és választékban nem volt hiány.
Ezen a hétvégén, május 17-20. között az OTP Bank Gourmet Fesztivál ismét elhozza a Millenárisra az ország legjobb éttermeit, cukrászdáit, borászatait.
Az OTP Bank Gourmet Fesztivál most is Pünkösdkor, azaz május 12-15. között várja a gasztrokalandorokat a Millenárison, csakúgy mint tavaly, de idén több változás is lesz.
Mindenből a legjobbat! – a már megszokott minőségi kínálattal, a legjobb séfek mestermunkáival és izgalmas ízkavalkáddal várja a gasztronómia szerelmeseit az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 12-15 között, a Millenárison.
A hazai gasztronómia legjava egy helyen, egy időben: ezt kínálja idén is a Gourmet Fesztivál a Millenárison, május 21-24 között. Pünkösd, Gourmet, királyság!
Az idei Gourmet Fesztivál főszereplője a paprikás csirke lesz, de sok egyéb íncsiklandó falat kerül terítékre.