dream pop

Henry Green az A38 Hajón

Egy ideje már nem csak írót, hanem tehetséges dalszerzőt is üdvözölhetünk ilyen néven – a bristoli Henry Green simogató, visszafogott elektronikus zenéjével először érkezik Budapestre május 17-én. Hamarosan első nagylemezével készülhetünk a koncertre, amit egyre duzzadó nemzetközi rajongótábora már évek óta vár: Green debütalbuma, a Shift március 30-án jelent meg. Addig is melegíthetünk a tízmilliós…


2018. május 13 Koncert, Programajánló

Izlandi elektronikus dream-pop

Izland legújabb fiatal zenei zsenijei először érkeznek Magyarországra – a Vök légies, introvertált, szintetizátorokra épülő dalai az A38 Hajó koncerttermében a budapesti Tape Delay felvezetésével szólalnak meg februárban.


2018. február 17 Koncert, Programajánló

Németh Róbert lemezbemutató

Az egykori Heaven Street Seven és a Pegazusok Nem Léteznek basszusgitárosa, Németh Róbert idén rukkolt elő első szólólemezével. A Nincsen mozgás az eseményhorizont az A38 Hajó intim hangulatú kiállítóterében csendülnek majd föl, egy különleges este keretében.


2017. január 17 Koncert, Programajánló

“Gothic Americana” vs. űrHajózás?

Szeptember 29-én A Slim Cessna’s Auto Club lép fel az A38 Hajó kiállítóterében, amíg a koncertteremben egy igazi távolba űrhajózós estére számíthatunk: Avec, Naked Woods, Fear of Men.


2016. szeptember 28 Koncert, Programajánló

Először Pesten: Blue Foundation

Tobias Wilner és Bo Rande duója szeptemberben jelenteti meg új nagylemezét, és a Blood Moon című album bemutató turnéján ‒ karrierje során először ‒ Budapesten is fellép.


2016. augusztus 14 Koncert, Programajánló

Hárfa- és hálószobapop

Az első lemezét januárban megjelentető Passed az A38 Hajó tetőteraszán lép fel augusztus 19-én a Belau társaságában.


2016. augusztus 14 Koncert, Programajánló

Elszállós popzene az A38-on

Három remek zenekar egy estén, finom, visszafogott, elszállós popzenével, hozzá pompásan illő környezetben, július 30-án az A38 Hajó dunai tetőteraszán.


2016. július 21 Koncert, Programajánló

Moszkvában lép fel a Lynd-t

Megjelent a Lynd zenekar The Dream című lemeze. A különleges hangulatú, elektronikus alapokra építkező együttes manapság jobban előtérbe helyezi a hangszereket, mindehhez Kiszner Linda mély, kissé szomorkás hangja párosul. A Lynd hamarosan dupla koncertet ad Moszkvában, és az ősz folyamán Budapesten is találkozhat velük a közönség.


2015. október 05 Koncert