Eurovíziós Dalfesztivál

Három percig metál

Zsinórban nyolcadik alkalommal láthatunk magyar fellépőt az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében, és ezúttal a versenyben egyedülálló módon metálzenekarral lepjük meg a dalfesztivál közönségét. A ma esti showműsorban az AWS zenekar huszonegyedikként lép színpadra.


2018. május 12 Programajánló, TV, Sorozat

Francia dalokat énekel Boggie

A tavalyi Dal győztese, Boggie ezúttal francia sanzonokat énekel akusztikus kísérettel március 19-én a hajón. Az est másik fellépője egy életvidám svájci-francia duó, igazi kávéházi hangulatban.


2016. február 22 Koncert

Utcára zenészek!

Most újabb tehetségek léphetnek a nagy elődök nyomdokaiba, a “szerencse Veszprém utcáin hever”, hisz idén is lehet jelentkezni versengő utcazenésznek, s a legjobbakra ott vár a nagy lehetőség…


2015. június 19 Fesztivál

Ünnepel a Savoya Park

10. születésnapját ünnepli a budapesti Savoya Park augusztus 30-án, szombaton. A jeles nap alkalmából rengeteg dologgal készülnek a szervezők. Minden program ingyenes.


2014. augusztus 25 Koncert

Interjú Bonnie Tyler gitárosával

Az Open Road Festen a 63. születésnapját nálunk ünneplő brit énekesnő gitárosa, Matt Prior válaszolt az emlékeikről, a fellépéseikről és a karrierjükről feltett kérdéseinkre.


2014. június 10 Open Road | 2014, Bandák

Bonnie-ban is van egy kis Harley

2014. június 4-8. között rendezik meg a 15. Jubileumi Harley-Davidson Open Road Festet. Idén a legnagyobb fellépő a rock zene koronázatlan királynője, a legendás Bonnie Tyler lesz.


2014. május 14 Open Road | 2014

Rendhagyó énekórát tart a Belmondo zenekar

A zenekar a népszerű „Lesz volt van” slágere segítségével mutatja be a diákoknak a könnyűzene történelmét és a stílusok fejlődését a berettyóújfalui Arany János Gimnáziumban.


2014. március 17 Zene | Koncert

Nőkre hangolódik a Belmondo

A nemrégiben új nagylemezzel jelentkező Belmondo zenekar március 8-án ismét a nőkre hangolódik a budapesti Gozsdu Manó Klubban, koncerttel köszöntik őket a Nemzetközi Nőnapon.


2014. február 24 Bandák, Koncert

Cipőtől búcsúztak: Sziget -1

Gerendás Péter, Sipos F. Tamás és az Omega néhány tagja mellett ByAlex, a Compact Disco és Pélyi Barna lába is érinthette a Világzenei Nagyszínpadot a nemrég elhunyt Republic-frontember, Cipő emlékére megrendezett gigantikus, négy órás koncerten a Sziget mínusz egyedik napján.


2013. augusztus 14 Sziget

Lovasi szeretne láthatatlan lenni

„ByeAlex is tízmillió, vagy százezer… szóval kurva sok ember előtt játszott, úgyhogy arra gondoltunk, hogy a Kiscsillagnak is jelentkeznie kell az Eurovízióra.” Lovasi András, furcsa kérdések és furcsa válaszok. Villáminterjú a Fishing on Orfű fesztivál keretein belül.


2013. június 26 Fishing On Orfű | 2013