A paprika, a sercli és a sör adja majd az inspirációt az idei Gourmet Fesztivál séfjeinek.
A paprika, a sercli és a sör adja majd az inspirációt az idei Gourmet Fesztivál séfjeinek.
A kaviár világszerte híres luxus státuszáról, a legtöbben magunk előtt látjuk az apró kis tojásokat, amelyeket dekoratívan tálalnak, majd minőségi pezsgővel öblítik le.
A hazai vidék legízesebb réteseitől a világ 10. legjobb étterméig idén is mindenből a legjobbat vonultatja fel Magyarország legnagyobb presztízsű gasztrofesztiválja a pünkösdi hétvégén, május 17-20 között a Millenárison.
A Gourmet Fesztivál eddigi történetének legsikeresebbjén vagyunk túl, ez a látogatók számában is megmutatkozott: idén átlépték a 20 ezer fős álomhatárt, és mintegy 23.500 érdeklődő volt kíváncsi a legmenőbb hazai gasztroprogramra.
A Gourmet Fesztivál május 18-21. között a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába.
Az előző évekhez hasonló tematikájával készülnek a Gourmet Fesztivál szervezői, ezúttal hal – és vadételekkel a főszerepben. Idén is több étterem és borászat képviselteti magát, gasztrobloggerek és szakácsok bemutatóit figyelhetjük meg, és különböző workshopokra is lesz lehetőség.
Az idei Gourmet fesztivál bérlet 7900 forintot kóstál, míg a napijegyeket 3900 forintos árak beszerezhetők. A részletes napi program bontás a cikkre kattintva olvasható
Mindenből a legjobbat! – a már megszokott minőségi kínálattal, a legjobb séfek mestermunkáival és izgalmas ízkavalkáddal várja a gasztronómia szerelmeseit az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 12-15 között, a Millenárison.
Sajnos idén az eső kicsit visszavetette az emberek látogatási kedvét, de aki elment, nem bánta meg, hiszen a Gourmet Fesztivál nem a legjobb időjárásról, hanem a legfinomabb falatokról szól.
2015-ben újra összegyűlik a gasztró világ apraja-nagyja. Minőségi borokat, kézműves söröket és ínycsiklandó falatokat kóstolhatunk meg a Millenárison május 21. és 24. között.