savanyú káposzta - Socfest

savanyú káposzta

Az étel, ami feltölt

A magyarok egyik kedvenc étele – ki ne evett volna már? Ki ne ismerné jellegzetes megjelenését, illatát, ízét?De vajon valóban ismerjük? Meg lehet egyáltalán teljesen ismerni a töltött káposztát?

Irodayaak | Gasztronómia | 2015. augusztus 25

Disznóságok

A legtöbb disznóvágásra általában télvíz idején kerül sor. Mi is készültünk, méghozzá három olyan recepttel, amit könnyen elkészíthet az is, aki boltban veszi a hozzávalókat.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2014. január 19

Kópé, itt a káposzta!

A fejes káposzta igazi túlélő; jól viseli a hideget, ezért télen is biztosítja a vitaminszükségletet. Talán hamarosan beköszönt a tavasz, de addig is érdemes odafigyelni a tápanyagokra. Íme pár javaslat a káposzta izgalmasabb elkészítési módjára!

Mora' 2013. február 22 Tipp Hopp Három