Szombaton tényleg napsütésben fürdőzve bóklászhattunk a Gourmet Fesztiválon. Egy erős espresso az ÉS Bisztro & Deliben, majd belevetettük magunkat a kajarengetegbe. Egy Füst Alatt BBQ Pop-Up brisket (marhaszegyszendvics colesaw-val, barbecue-szósszal), Zazzi Cukrászda és Kávézó fekete szezámmagos cup-cake yuzu krémmel, Delizia Gourmet & More báránysült hidegen, vodkás kecsesajtkrémmel kovászos kenyérben, kézműves sör ala Kapucnis Sörfőzde, Nobu Budapest lazac sashimi, umami shiitake gombával és habanero misóval, Chianti Étterem-Veszprém bodzás zsendicenyalóka, és végezetül Pasta Station csípős-fokhagymás tészta. Ízkavalkádok minden mennyiségben, ember legyen a talpán, aki minden megtud kóstolni!