képzőművészet

KASZ+ 2018

A KASZ+ 2018 – XV. Kecskeméti Acélszobrászati és Képzőművészeti Szimpozion, nemzetközi alkotótábor ebben az évben szokatlan időpontban, nem nyáron, hanem ősszel kerül megrendezésre. Ez a módosulás azonban nem befolyásolta a programot, az alkotók terveit.


2018. szeptember 27 Programajánló

Indul az ARTplacc

Kiállítások és mozi, zenekarok, design, DJ-k és fotóbloggerek, étel, ital, kortárs tánc, színház, irodalom és függőágyak. Az ARTplacc a nyár egyik legizgalmasabb eseménye lesz.


Felhívás keringőre, avagy több tiszteletet drMáriásnak!

Nemrég nyílt meg drMáriás legújabb kiállítása, Kék Duna keringő címmel. A képek között viszontláthatunk múltbéli és jelenkori közéleti személyiségeket, politikusokat és celebeket is.


2015. február 09 Kiállítás, Kultúra, Programajánló

UTÓ/HATÁS (Bábel) | ColLab-kiállítás a Müsziben

Az Utó/hatás öt fiatal budapesti képzőművész közös projektje, amely a Collaboration Laboratory (ColLab) együttműködés/együttgondolkodás újabb állomásaként valósul meg.


2015. január 08 Kiállítás

Penelopé retrospektív

A Kompánia Színházi Társulat előadása Penelopé szemszögéből vizsgálja az Odüsszeia történetét. Az árulóként felakasztott tizenkét szolgálóleány síron túli vádja nem hagyja nyugodni a királynőt.


2014. december 04 Kiállítás, Színház

Kézműves borok és művészet a Gellért téren

Aki kevésbé ismert magyar borokkal szeretne találkozni, a kulináris élvezeteket pedig kiállításokkal és koncertekkel fűszerezné, az feltétlenül nézze meg a VinoPiano-t. Interjú az ötletgazdákkal.


2014. november 27 Helyek, Kiállítás, Koncert

Ars Pannonica Nemzetközi Biennálé

A kortárs képzőművészek munkáinak szélesebb körben történő bemutatását célozza meg a Vas Megyei Önkormányzat által rendezett Ars Pannonica Nemzetközi Képzőművészeti Biennálé.


2014. november 25 Kiállítás

FAL-projekt

A Kelet-Európa Vurstli, Magyarország legnagyobb utcaszínházi produkciója, hamisítatlan életérzésével idén is ott volt a Szigeten a berlini fal leomlásának 25. jubileuma kapcsán.


2014. augusztus 26 Sziget

Indul a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

A STRAND Fesztiválon épül fel a Balaton legmagasabb tornya: a Széchenyi 2020 Élményparkból 30 méter magasról egy 200 méteres kötélpályán csúszhatnak végig a vállalkozók.


2014. augusztus 19 STRAND Fesztivál | 2014

Börcsök Enikő színjátszó tábora gyerekeknek

A szervező művészek, a helyi vállalkozók és lakók összefogásából születő kezdeményezés a gyerekek számára ingyenes, az önkéntesség és a közösségi munka remek példája.


2014. július 17 Önkéntesség, Színház