zeneszerző

TRIP to the Jungle: Pierrot a DJ-pult mögött – interjú

Pierrot Fonogram – Magyar Zenei Díjas és EMeRTon-díjas zeneszerző, előadó, dalszövegíró, producer és játékfejlesztő, a Private Moon Studios vezetője és kreatív producere. Zenei pályája 1986-ban, még a középiskolás évek alatt indult. Ekkor vette fel a Pierrot művésznevet és a fél arcát takaró szomorúbohóc-maszkot, amely egy évtizeden át volt az ismertetőjegye. 1994-től elsősorban könnyűzenei producerként tevékenykedett;…


2018. július 10 Zene | Buli

Álmaid filmzenéje a Dürer Kertben

A Son Lux két évvel ezelőtti teltházas koncertje után friss lemezével varázsol el bennünket álomszerű, semmihez sem fogható filmzenéjével március 2-án, a Dürer Kertben.


2018. február 20 Koncert, Programajánló

Sea+Air az A38 Hajón

A Sea+Air az elmúlt három év egyik legbájosabb európai sikertörténete, október 7-én a hazai közönség láthatja majd az A38 Hajó dunai panorámájú kiállítóterében.


2017. október 04 Koncert, Programajánló

Cyberbluesman az A38-on

Elliott Sharp végre visszatér Budapestre, hogy megmutassa: a gitárnak nemcsak története, hanem kulturális emlékezete is van, és erről az A38 Hajó kiállítótermében azokat is meggyőzi majd, akik még nem látták élőben korának egyik legmeghatározóbb geek-zsenijét.


2017. május 14 Koncert, Programajánló

Omar Sosa júniusban mutatja be új lemezét

Omar Sosa az egyik legsokoldalúbb jazz-művésze napjainknak. Június 3-án este 8 órától a Get Closer koncertsorozat szervezésének köszönhetően a MoM Kulturális Központban lép fel.


2015. február 17 Koncert, Lemez

Kortárs kulturális kuriózum

A kortárs zene bemutatásában új fejezetet nyit az idén 10 éves évfordulóját ünneplő Eötvös Péter Alapítvány, akik magyarországi repertoárokban alig előforduló zeneszerzőket hívnak.


2014. október 22 Koncert

Michiel Borstlap koncert a BMC-ben

Hollandia legismertebb dzsessz-zongoristája ad koncertet a Budapest Music Centerben szeptember 16-án, a „DACS – Hollandia, királyság!” programsorozat részeként.


2014. szeptember 16 Koncert

Kodály és a kortárs tánc fúziója

Augusztus 6-án és 13-án Kodály izgalmas zenei világa összefonódik a kortárs tánccal a Prozódia című előadásban a Várban, a Karmelita Udvarban.


2014. július 31 Tánc, Zene

Újra Hidden Orchestra az A38-on!

Második alkalommal ragadja magával a Hidden Orchestra az A38 hajó közönségét április 5-én. A dzsesszt finom elektronikával ötvöző zenekar mellett a Deephlux-szal is megismerkedhetünk.


2014. április 02 Zene | Koncert

Egyedi látvány és hangzás

A Tessellation című album lemezbemutató koncertjét március 14-én este, a budapesti Toldi Mozi nagytermében tartja a hazai könnyűzene egyik legizgalmasabb, fiatal zenekara.


2014. március 12 Bandák, Koncert