Idén is érdemes lesz a pünkösdi hétvégén a Millenárisra zarándokolnia a minőségi gasztronómia szerelmeseinek május 17-20. között, a Gourmet Fesztiválon idén a gombóc és kaviár kerül főszerepbe.
Idén is érdemes lesz a pünkösdi hétvégén a Millenárisra zarándokolnia a minőségi gasztronómia szerelmeseinek május 17-20. között, a Gourmet Fesztiválon idén a gombóc és kaviár kerül főszerepbe.
A hazai vidék legízesebb réteseitől a világ 10. legjobb étterméig idén is mindenből a legjobbat vonultatja fel Magyarország legnagyobb presztízsű gasztrofesztiválja a pünkösdi hétvégén, május 17-20 között a Millenárison.
Egy éve nem volt ekkora nyüzsgés a Zsolnay Negyedben, ahova több mint húszezren látogattak el a Pécsi Egyetemi Napok keretén belül. A fesztivál vegyes korosztályokat csábított el a 3+1 napra.
A Macesz Huszár rakott krumplis bagel szendvicset kínált, míg a Babelnél Szent Jakab kagylóval tálalták, de szarvasgombás verziót is tesztelhettünk a Gresham Étterem jóvoltából.
Rakott krumplileves, bárány lollipop, csigaragu, gasztrobotanika és három Michelin csillag – sok más mellett ezt is kínálja az idei Gourmet Fesztivál, május 30. és június 1. között.
Május 30. és június 1. között rakott krumplival várja majd idén a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztro-fesztiválok legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál a Millenárison.
Március 6-án tartják a következő Torkos Csütörtököt. Egyre több vendéglő vesz részt a kedvezményekkel kecsegtető programban. Ez csupán egy üzleti fogás, vagy honnan ered az igazi torkoskodás?
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a Gourmet Fesztivál a Millenárison. A séfeket a rakott krumpli foglalkoztatja majd a saját fogásaik bemutatása mellett.
Egy nő által rendezett és női főszereplőt a középpontba állító filmet keveset láthatunk mostanában, de a francia Emmanuelle Bercot (Polisse) nem kis fába vágta a fejszéjét, rögtön egy klasszikus ikonnal forgatta egyedi “romkomját”.
Ahogy már novemberben írtuk, egy újfajta megnyilvánulási lehetőség terjedt el a kontinensünkön, ami a hobbiszakácsokat célozta meg. Különösen azokat, akik szeretnék megmutatni országnak-világnak, hogy mit tudnak, de nem vesződnének ezért egy étterem, büfé, kifőzde megnyitásával.