A hattyúk tava - Royal Russian Ballet - Socfest

A hattyúk tava – Royal Russian Ballet

Olvasási idő: < 1 perc

A világ legismertebb balettje, Pjotr Iljics Csajkovszkij műve, A hattyúk tava, a klasszikus orosz balettiskola táncosainak előadásában  – a Royal Russian Ballet társulata a szép  Odette és a vad és szenvedélyes fekete hattyú, Odilia romantikus történetével varázsolja el a nézőket.

_MG_9047Az orosz balett az egész világon méltán híres és  népszerű. A balettművészet  bölcsőjét jelentő orosz iskolának gyakorlatilag nincs is méltó konkurenciája. A Royal Russian Ballet az orosz balettiskola lényegi és meghatározó elemeit képviseli, társulatának tagjai Oroszország legjobb balettművészei közé tartoznak.

A társulat szinte az egész világot végigutazta és olyan országokban aratott sikert mint Kolumbia, Peru, Venezuela, Chile, Bolívia, Costa Rica, Ecuador.

Minden idők egyik leghagyományosabb balettelőadása, amelyet Mikhail Bezzubov orosz érdemes művész tanított be az ambiciózus és élvonalbeli társulatnak, 2016. Magyarországon több városban is állosmásozni fog. Február 27-én,  a Budapesti Kongresszusi Központban kezdi turnéját, mely folytatódik Szeged, Miskolc, Kecskemét, Győr, Pécs és Debrecen felé.

Jegyvásárlás ezen a linken.

A facebook esemény ezen a linken érhető el.