fehérbor

5 tuti forralt bor recept téli estékre

Egyre hűvösebb napokat élünk és ilyenkor igazán lélekmelengető tud lenni az otthon is gyorsan elkészíthető forralt bor.


2017. december 13 Gasztronómia, SocfestICE

Fehérborral nyakon öntve

Hamarosan itt a szüret ideje, ami a borokról szól. De az alkoholos fogásokat az év bármelyik szakában fel lehet szolgálni.


2015. szeptember 10 Tipp Hopp Három

Bátorkeszi Borfesztivál & Kispál Originál

Közel 4 évet vártunk rá, majd kicsit szomorkodtunk, hogy már elfogyott a jegy a FOO-ra, amikor kiderült, nemcsak Londonban, hanem a környező országokban is fellép a Kipál.


2014. május 12 Fishing On Orfű | 2014, Koncert

Leporoljuk a pórét

Szerencsére már könnyen hozzá lehet jutni, és igen változatosan fel lehet használni. Bemutatunk három olyan receptet, amit tényleg könnyű elkészíteni, ráadásul gyorsan.


2014. május 09 Tipp Hopp Három

Spárga sokféleképp

Ugyan nem képezi a magyar konyha alapját, szerencsére mindenhol kapható, pláne tavasszal, amikor szezonja van. Próbáljátok ki a fehéret és a zöldet is a receptek alapján!


2014. május 01 Tipp Hopp Három

Szemezgessünk!

Mai kínálatom nem más, mint a Bibliában is megemlített, ősi gyümölcs, ami nemcsak finom, de nagyon egészséges is, és alacsony kalóriatartalma miatt fogyókúrás étrendbe is beilleszthető.


2013. október 11 Tipp Hopp Három

Pácolt vacsorák

Ha itt a nyár, a kerti sütés vár! De hogy ne csak a megszokott ételek kerüljenek a szabadtéri tűzről a gyomrunkba, mutatok három igazán remek pácot.


2013. augusztus 14 Tipp Hopp Három

Medvehagyma minden napra

A medvehagyma talán nem régóta került a magyar konyha használatába, ám finom, szolid íze miatt legalább egyszer megéri kipróbálni. Csak az önkéntes “levadászásnál” vigyázni kell arra, nehogy összekeverjük a gyöngyvirág levelével!


2013. május 13 Tipp Hopp Három

Húsvéti Socfest

Húsvétra egy komplett menüsort tálalok fel; előétel, azaz leves, főétel és desszert vár Titeket arra, hogy elkészítsétek!


2013. március 31 Tipp Hopp Három

Kicsi gesztenye…

Végre itt a gesztenyeszezon! A karácsonyi vásárok már elkezdődtek, előbújtak ódon, kültéri sütőjükkel és ruházatukkal a XX. század elejét idéző gesztenyeárusok. Mindenhonnan forralt bor és sült gesztenye illat árad. Igazán elegáns, háromfogásos menüvel készültem nektek, ami segít az ünnepi ráhangolódásban.


2012. november 30 Tipp Hopp Három