Az idei Gourmet Fesztivál főszereplője a paprikás csirke lesz, de sok egyéb íncsiklandó falat kerül terítékre.
Az idei Gourmet Fesztivál főszereplője a paprikás csirke lesz, de sok egyéb íncsiklandó falat kerül terítékre.
A Macesz Huszár rakott krumplis bagel szendvicset kínált, míg a Babelnél Szent Jakab kagylóval tálalták, de szarvasgombás verziót is tesztelhettünk a Gresham Étterem jóvoltából.
A Gourmet Fesztiválon is ez az étel kerül terítékre, többféle változatát ismerhetitek meg, az Onyx séfjei pedig a helyszínen főzik meg kedvenc alapanyagaikból.
Rakott krumplileves, bárány lollipop, csigaragu, gasztrobotanika és három Michelin csillag – sok más mellett ezt is kínálja az idei Gourmet Fesztivál, május 30. és június 1. között.
A rakott krumpli mára megszokott magyar fogássá lett. Talán sokan nem is gondolják, milyen régóta van jelen a hazai étlapokon; már a 19. század közepén is gyakorta tálalták.
Május 30. és június 1. között rakott krumplival várja majd idén a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztro-fesztiválok legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál a Millenárison.
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a Gourmet Fesztivál a Millenárison. A séfeket a rakott krumpli foglalkoztatja majd a saját fogásaik bemutatása mellett.