Meztelen Diplomaták

3 érdekes fellépő a Művészetek Völgyén

Információk, tippek, trükkök a 2018-as Művészetek Völgye fesztiválhoz.

Ha kísérletező kedvedben vagy zeneügyileg, irány a Művészetek Völgye! A klasszikus zenétől kezdve a jazzen át a popig mindenféle stílus találkozik a fesztiválon. Most kiragadok három együttest – bármilyen protekció vagy prioritás nélkül -, akiket érdemes közelebbről megismerni. Meztelen Diplomaták A 2009-ben alakult Meztelen Diplomaták a beatpop műfajában alkot. Gondolom úgy mellékesen felmerült a kedves…


2018. május 22 Fesztivál, Művészetek Völgye  

Új single-el érkezik hozzánk a Carnival Youth

Korábban már említettük, hogy az indie-folk csapat Love Is The Answer c. új dalával hozza el a tavaszt április 16-án a Dürer Kertbe. A lett zenekar nem először jár Magyarországon, most a Meztelen Diplomaták és a Platon Karataev társaságában táncoltatják meg a közönséget.


2018. április 11 Koncert, Programajánló  
Hirdetés

Meztelen Diplomaták akusztik

Akusztikus koncerttel zárja az évet a Meztelen Diplomaták december 3-án az A38 kiállítóterében. A Diplomaták immáron harmadik éve kedveskednek így rajongóiknak, ahol együtt ünnepelhetik az elmúlt évet.


2015. november 22 Koncert, Programajánló  

Nyárbúcsúztató a Meztelen Diplomatákkal

Bár utolért minket az ősz, a Meztelen Diplomaták, a beach pop koronázatlan hazai királyai egy csapásra most mégis elhozzák nekünk a tengerparti hangulatot szeptember 18-án a GMK-ba.


2015. szeptember 10 Koncert, Programajánló  
Hirdetés

Meztelenkedés a tengerparton

Vadonatúj számmal és nyárias hangulatú klippel jelentkeznek a beachpop hazai királyai, a Meztelen Diplomaták Nyelved hegyén címmel.


2015. június 18 Koncert, Videóklip  

Tavaszi szoknyás party a Meztelen Diplomatákkal

A tavasz egyetlen, őrületes koncertjére készülnek a Meztelen Diplomaták április 17-én a Mika Tivadarban. Az ajánlott öltözék ezúttal a szoknya, ami jól pörög a zenekar új dalaira is.


2015. április 09 Koncert  

Bűnbeesés a Meztelen Diplomaták legújabb klipjében

Elkészült a Meztelen Diplomaták legújabb videója, az Almát szedek, kacér párnacsatával és robbanó almákkal. Az almaszüretet vidéki turnéval ünneplik.


2015. február 26 Zene | Bandák, Videóklip  
Hirdetés

„Most meztelenül” – akusztikus diplomaták

Akusztikus videót forgatott Szörfös című számához a Meztelen Diplomaták. A zenekar az ünnepekre hangolódva, lassan hagyománnyá váló koncertet ad december 28-án, a Hunnia Bisztróban.


2014. december 12 Koncert, Videóklip  

Hogyha velem – Itt a Meztelen Diplomaták új klipje

Igazi nyárvisszacsempésző road movie-t készítettek a beach pop hazai képviselői, akik egy pörgős koncerttel segítenek át minket az őszbe, október 16-án, a Gozsdu Manó Klubban.